sunnuntai 2. joulukuuta 2018

MIAU

Tällä viikolla meillä oli aiheena kissat. Vinkkasimme siitä ennen kerhoja myös instagramissa, joka löytyy siis vaikkapa TÄSTÄ klikkaamalla. Noh, mitäpä tästä kerrasta sitten kertoisi? Vaikka sen, että jos joku, niin tämä oli odotettu kerta! Lapset kyselivät kokoajan, milloin saavat kerhoon kissan. Ja nyt se toteutui, jes! Saimme vieraaksemme kaksi maatiaista, Taon (koko harmaa) ja Tiituksen (raidallinen).

Ensin käsittelimme kissan elekieltä, sekä muita kissan perusasioita ja keskustelimme niistä yhdessä. Kysyimme lapsilta mitä heille tulee mieleen sanasta kissa, ja vastauksia oli monenlaisia.

"Se on pehmeä"

"Niitä voi silitellä"

" Ne tulee syliin"

Annu oli kerho kerralla mukana esittelemässä kissojaan ja heidän tarinoitaan. Lapset ihmettelivät Taon pieniä korvia, jotka ovat aiheutuneet sen historiasta. 11 vuotta sitten pieni harmaa maatiaiskissa, oli joko hylätty tai syntynyt pihalle, ja se saapui Annun perheen ovelle, eikä sen omistajaa löytynyt kyselyistä huolimatta. Tao sai silti kodin, sillä se sattui onneksi oikealle ovelle.
Tiitus on puolivuotias leikattu uros kissa, joka on otettu tämän kesän pennuista Kuopion eläinpuistolta. Molemmat ovat oikein kilttejä tapauksia, ja siksi sopivatkin kerhoon !
Taon ja Tiituksen touhuja voit seurailla heidän instagramissaan, johon pääset klikkaamalla TÄSTÄ




XOXO,
Jemina & Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti