perjantai 7. joulukuuta 2018

HANKINTOJA PUPULLE

Tämä on jo toinen julkaisu tälle viikolle, mutta tänään ei puhuta kerhoista. Molempien kerhojen ensimmäisillä kerroilla pidimme Jeminan kanssa diaesitykset, joissa kerroimme mm. ajanvietteistämme, suhteistamme eläimiin ja mitä kerhot tulevat pitämään sisällään. Diaesityksessäni kerroin, että haaveenani olisi joku päivä saada oma pupu.

Viime lokakuun lopulla kasvatuspuolen Ella ja Lumipallo saivat kolme upeaa kääpiöluppa poikasta. Näistä yksi on tulossa meille. Kävimme tänään ostoksilla Kuopion akvaario ja lemmikki- kaupassa kania varten ja ajattelin kertoa, mitä ostimme valmiiksi hänelle.


Ensiksi piti saada häkki (120cm x 60cm), jossa hän viettää sen ajan, kun olemme koulussa ja töissä. Pupulle annetaan joka päivä mahdollisuus liikkua vapaasti häkin ulkopuolella myös. Häkin mukana tuli heinäteline, piilopaikka/korkeampi taso, juomapullo ja kaksi kuppia. Ostimme myös lasisen Living World- merkkisen juomapullon kelluvalla porkkanalla muovisen lisäksi. Myös vessanurkkaus kanille oli ostoslistalla.

Häkin pohjalle ostimme Chipsi- merkkistä purua. Heinät eläinkaupan myyntiin tulevat Pohjois-Savolaiselta tuottajalta ja Hoikan Herkun tuotteet tulevat Liperistä, varsinaista lähiruokaa! Ostimme ison säkin heinää ja Hoikan Herkun kuivattua persiljaa ja rehuseoksen nuorille lemmikeille. Eläinkaupan valikoimasta löytyy monipuolisesti Hoikan Herkun erikoisheinätuotteita ja makupalatuotteita 

Pelletit pupulle ostamme samalla reissulla kun hänet noudamme, vielä pari viikkoa pitäisi jaksaa odottaa!

XOXO,
Emmi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti