perjantai 26. lokakuuta 2018

TÄSTÄ SE LÄHTEE !

Hei! Olemme Kuopion akvaario ja lemmikki- kaupan kerhon ohjaajat, Emmi ja Jemina. Meistä enemmän tietoa löydät kohista ”JEMINA” ja ”EMMI”. Haluamme tehdä blogista itsemme näköisen ja nähdä vaivaa postauksiin ja ulkomuotoon. Pyrimme laittamaan paljon kuvia ja tekstiä monipuolisesti. Työnantajamme ja kaupan pyörittäjä Päivi pitää yllä yrityksen Facebook tiliä ja nettisivuja, joten ajattelimme yhdessä blogin olevan erinomainen tapa kertoa kerhojen sisällöstä, sekä muista eläimiin liittyvistä asioista niistä kiinnostuneille. Postaukset sisältävät kuvia ja monipuolista tietoa eri eläimistä. Myös hoito-ohjeita, vinkkejä sekä muuta kivaa on tuloillaan! 

Torstain kerho on pyörinyt viikosta 36 ja maanantain kerho aloitti tällä viikolla. Torstain porukan kanssa on keretty ryhmäytymään hyvin ja sitä pyrimme edistämään vielä sekoittamalla kokoajan tehtäväryhmiä, jotka jaamme tunnin alussa erilaisten tehtävien suorittamiseen, mm. kynsienleikkuuseen, jota valvomme ja avustamme tarvittaessa. Ryhmä on erittäin mukava, ja kaikki tulevat keskenään toimeen! 

Maanantain kerhon kanssa aloitimme ohjaajien ja kaupan esittelyllä, sekä muutamalla ryhmäytymis pelillä. Loppuajan silittelimme mm pupuja ja marsuja, ja otimme käärmeen käsittelyyn siitä kiinnostuneille. Ryhmä vaikutti oikein mainiolta ja lapset erittäin innokkailta, joten uskomme että meille ohjaajille kuin myös lapsille tulee olemaan oikein huiput maanantait jatkossa!

Kivoja lukuhetkiä kaikille! Muistakaahan myös lähetellä palautetta, sekä ideoita ja omia vinkkejä. 




XOXO,
Jemina & Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti