perjantai 16. marraskuuta 2018

VAUVOJA JA ROTTIA

Noniin, taas on kulunut yksi viikko ja on aika kertoa, mitä milläkin tunnilla teimme.

Maanantain tunti oli pääasiassa rotista. Istuimme yhdessä lattialla ja kerroimme Jeminan kanssa rotista diaesityksen avulla samalla, kun kahdella kerholaisella kerrallaan oli sylissä rotta. Pidimme molempia, tyttö- ja poikarottia sylissä eriaikoina ja kävimme läpi yleisten faktojen lisäksi, mitä rotan omistajan tulee tietää lemmikistään ja mitä tarvikkeita rotta tarvitsee. Kun olimme silitelleet rottia ja käyneet diaesityksen läpi, ruokimme aksolotlit yhdessä. Annoimme aksolotleille ruuaksi kuumassa vedessä sulatetun surviaistabletin.Tämän jälkeen silittelimme loppu ajan yhdessä pieniä hermeliinin poikasia!

Torstaina käsittelimme kaupan pienimpiä; kääpiölupan ja syyrialaisen hamsterin vauvoja! Kääpiöluppia pidettiin sylissä ja siliteltiin. Hamsterivauvoja silittelimme erillisen laatikon sisällä, jotta ei pääsisi vahinkoa tapahtumaan, koska hamsterit liikkuvat paljon ja nopeasti. Tämän jälkeen veimme hamsterit ja puput häkkeihinsä ja jatkoimme kerholaisten kanssa alakertaan siivoamaan kerhotilojen asukkien häkit. Kerhotiloissa asustaa siis kaksi venäjänkääpiöhamsteria, kaksi kesyhiirtä ja kaksi gerbiiliä. Häkit puhdistuivat nopeasti ja vaivattomasti, ilman suurta ohjaajien avuntarvetta!

Aloitimme myös pitämään yllä kaupan Instagram tiliä, jonka löytää nimellä @kuopionakvaariojalemmikki.  Tilille päivittelemme kuvia ja videoita kaupan eläimistä, kaloista ja tuotteista.  Saa mennä seuraamaan!

XOXO,
Jemina & Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti